Menu

1. PIZZA PER BAMBINI
(tomat, mozzarella, olivenolie)
2. MARINARA
(San Marzano D.O.P., frisk hvidløg, basilikum, oregano, olivenolie)
3. MARGHERITA
(San Marzano D.O.P., mozarella di bufalla D.O.P., basilikum, olivenolie)
4. CAPRESE BURRATA
(tomat, mozzarella, basilikum, burrata, cherrytomat, olivenolie)
5. PICCANTE
(tomat, mozzarella, ventricina, ‘nduja, oliven)
6. FINOCCHIONA E BUFALA
(tomat, mozzarella, fennikelsalami, bøffelricotta, rucola)
7. PARMA
(tomat, mozzarella, lufttørret skinke, parmesan, rucola, olivenolie)        
8. PROSCIUTTO E FUNGHI
(tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke, svampe))
9. ANNAMARIA 
(mozzarella, scarmoza, kartoffel, oliven, rosmarin, rosmarinolie)
10. SALSICCIA
(tomat, mozzarella, salsiccia, peberfrugt, rødløg)
11. BRESAOLA
(tomat, mozzarella, taleggio, bresaola, parmesan, trøffelolie, rucola)
12.TARTUFO AFFUMATICA 
(bøffelmozzarella, scarmoza, trøffelsalami, svampe, trøffelolie)
13. SALAMI
(tomat, mozzarella, italiensk salami)
14. BURRATA CON SALAMI 
(tomat, mozzarella, italiensk salami, rødløg, artiskok, burrata)
15. FORMAGGI 
(5 slags ost, basilikum, olivenolie)
16. CALZONE ALPINA
(mozzarella, scarmoza, tomat, røget skinke, basilikum)
17. VEGETARIANA (V)                                                     
(nul kød, kun grønt)

EKSTRA INGREDIENSER PÅ PIZZE
Basilikum, rucula, oliven, frisk tomat, kapers, mozzarella, trøffelolie, kogt skinke, salsiccia, pesto, lufttørret skinke, salame, ‘nduja, parmesan, mozzarella di bufala, taleggio, scarmoza, bøffelburrata, bresaola og en masse andet.

GLUTENFRI
Alle pizze (bortset fra calzone) fås på glutenfri bund. Vores glutenfri bund er frisklavet i Italien, vakuumpakket og aldrig frosset. Den er klasse ! ;D
Vi kan desværre ikke garantere, at de glutenfri bunde ikke har været i kontakt med gluten, men vi tilstræber det naturligvis.

ANTIPASTI / STUZZICHINI

Olive e Mandori
Oliven og salte, røgede mandler
Bresaola e Parmigiano
Tynde skiver af tørret okseinderlår med parmesan på en bund af rucola
Salumi
Udvalg af salame, skinke og ost. Klassisk håndværk fra små italienske slagterier og mejerier med friskbagt brød.
Burrata e ‘nduja
Bøffelburrata og ‘nduja på en bund af rucola.

DOLCE

Tiramisu
Hjemmelavet tiramisu med mascarpone og marsala.
Tortino al chocolate
Hjemmebagt chokoladekage toppet med choko-creme.