Pizzakursus

Vi afholder kurser på begynder- og øvet niveau.
Kurserne varer ca. 3 timer og foregår i dagtimerne.

Kurser for private kan købes på billetto.dk – vi tilføjer nye kurser ca. kvartalsvis.

Hvis man er en mindre gruppe, der ønsker, at vi opretter et åbent kursus, så send os en mail, og vi ser, om det kan lade sig gøre.

Kurser for grupper på op til 6 personer (8, hvis man er meget sociale) kan aftales med os – send en mail til mail@pizzapropria.dk.

Begynderkursus

Er du klar til at lære at lave den perfekte pizza? Pizza Propria inviterer dig til et spændende pizzakursus, hvor du vil lære at mestre kunsten at lave autentisk, italiensk pizza.

Vores pizzakursus er perfekt til både nybegyndere og let øvede, der ønsker at forfine deres færdigheder. Tag med os på en oplevelsesrig rejse gennem pizzadejens magiske verden og lær at lave lækre pizzaer fyldt med smag og kærlighed.

Hovedfokus i kurset er dejens ingredienser, hvordan man laver en god dej af dem, samt grundteknikken i åbningen af en pizza.

Kurset slutter med bagning af egen pizza.

Kursus for øvede

Dette kursus henvender sig til personer, der gerne vi lære mere om bagning i brændefyret ovn. Det er et krav, at du kan åbne en pizza i hånden, for at deltage i dette kursus.

Kurset foregår hovedsageligt i vores køkken omkring den store brændefyrede Valoriani, hvor man kan få lov at øve sig med vores dej i professionelle rammer.

Chefkokken giver individuel feedback og generel rådgivning omkring processen fra dej til færdig pizza.